Η ενημέρωση σάς επιτρέπει να αποκλείετε spammers και συνολικά άτομα στο Google Drive

Εικόνα του άρθρου με τίτλο Νέα Ενημέρωση Σας επιτρέπει να αποκλείσετε Spammers και Συνολικά άτομα στο Google Drive

εικόνα: Ντέιβιντ Ράμος (Getty Images)

Όπως με όλα τα πράγματα, το Διαδίκτυο έχει υψηλές βαθμολογίες, όπως χαριτωμένες γάτες, τις αδυναμίες τους, ή spammers, troll και άτομα που μοιράζονται προσβλητικό περιεχόμενο. Πολλοί από εμάς αποφεύγουμε αυτά τα άτομα, παρόλο που είναι πιο εύκολο να το κάνουμε σε ορισμένες πλατφόρμες από ότι σε άλλες. Εδώ είναι μερικά καλά νέα:Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με αυτούς τους τύπους ατόμων, το Google Drive θα σας επιτρέψει τώρα να τα αποκλείσετε.

με νέο τρόπο Ενημέρωση χώρου εργασίας Google δημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα, Η εταιρεία αναγνώρισε ότι, ενώ το Google Drive στοχεύει να επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν, να μοιράζονται και να συνεργάζονται από οπουδήποτε, οι δυνατότητες κοινής χρήσης του προϊόντος μπορούν να καταχραστούν από κακούς ηθοποιούς. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο η Google αποφάσισε να δημιουργήσει έναν τρόπο για τα άτομα να αποκλείσουν άλλους χρήστες, ακόμη και αν είχαν προηγουμένως δώσει στους χρήστες πρόσβαση στο περιεχόμενό τους.

«Ο αποκλεισμός ενός χρήστη όχι μόνο θα διατηρήσει το όφελος της κοινής χρήσης του Drive, αλλά το πιο σημαντικό θα διατηρήσει τους χρήστες του Drive ασφαλείς», έγραψε η Google σε μια ανάρτηση ιστολογίου.

Επιπλέον, η Google είπε ότι ο αποκλεισμός ενός χρήστη στο Drive θα τον εμποδίσει επίσης να αλληλεπιδράσουν μαζί σας σε άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Η νέα δυνατότητα αποκλεισμού θα επιτρέπει στους χρήστες να εμποδίζουν άλλους να μοιράζονται περιεχόμενο μαζί τους στο μέλλον, Αυτό που λέει η Google μπορεί να είναι χρήσιμο εάν κάποιος άλλος χρήστης έχει “αρχείο αποστολής ανεπιθύμητου ή προσβλητικού περιεχομένου”. Θα επιτρέψει επίσης στα άτομα Για να καταργήσετε όλα τα αρχεία και τους φακέλους στο Drive που μοιράζονται οι παραβάτες χρήστες, επιτρέποντάς τους έτσι να τα ξεφορτωθούν Ανεπιθύμητο και προσβλητικό περιεχόμενο ταυτόχρονα. Τέλος, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η δυνατότητα θα επιτρέψει στους χρήστες να ακυρώσουν Πρόσβαση κάποιου άλλου στο περιεχόμενό του.

Για να αποκλείσετε κάποιον, ανοίξτε το Drive και Κάντε δεξί κλικ σε ένα αρχείο, το οποίο ανοίγει τις επιλογές Λίστα. Σε αυτό το μενού, πατήστε απαγορευμένος χρήστης) και μετά ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ Στο δίχτυ. Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη, μπορείτε επίσης Κατάργηση αποκλεισμού κάποιου.

Όπως προαναφέρθηκε 9to5GoogleΤα ανεπιθύμητα μηνύματα στο Google Drive αποτελούν πρόβλημα εδώ και χρόνια. Αυτό συμβαίνει επειδή τα άτομα μπορούν να μοιράζονται αρχεία με οποιονδήποτε στην πλατφόρμα – η κοινή χρήση αρχείων δεν απαιτεί την άδεια του άλλου ατόμου – αρκεί να έχει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρόλο που υπάρχει ένα κουμπί Κατάργησης στο Drive, αυτό δεν διαγράφει τα κοινόχρηστα αρχεία, αλλά απλώς τα κρύβει από την προβολή, πράγμα που σημαίνει ότι εξακολουθούν να εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης και σε άλλες περιοχές.

Μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη υπό την πρώτη ματιά, αλλά μπορεί να είναι πολύ άβολα ή ακόμη και επικίνδυνα. Ένας χρήστης τα τελευταία χρόνια παραπονέθηκε Ότι είχαν ακόμη πρόσβαση σε έναν κοινόχρηστο φάκελο που ανήκει στον καταχρηστικό πρώην φίλο τους και ανέφεραν ότι αισθάνονται “απώλεια ελέγχου και ικανότητα να μην μπορέσω να αφαιρέσω τον εαυτό μου από αυτό το περιεχόμενο – από αυτό το άτομο”. Ναι, σίγουρα δεν είναι ένα καλό συναίσθημα.

Η Google δήλωσε ότι άρχισε να κυκλοφορεί σταδιακά τη λειτουργία αποκλεισμού, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους πελάτες του Google Workplace, τους πελάτες του G Suite Basic, τους επιχειρηματικούς πελάτες και τους χρήστες με προσωπικούς λογαριασμούς Google, την Πέμπτη. Αρχικά ανακοίνωσε το χαρακτηριστικό στο Ενδέχεται.

READ  Η Google φέρεται να προσέφερε στο Netflix ένα διάλειμμα από την κανονική προμήθεια Play Store

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *